1. Regulament și reguli de utilizare camere chat. Pentru a nu întâmpina probleme cu Administratorii chat-ului, va trebui să citiți și să respectați Regulamentul. Acesta se aplică în toate camerele chat-ului! Administratorii acestui chat își rezervă dreptul de a bana / interzice pe oricine cu sau fără motiv! Pentru a evita orice probleme în privința nickname-ului (porecla) vă rugăm să-l înregistrați.

Regulament Chat România

2. Nu sunt permise următoarele reguli: injurii, insulte, jigniri, limbaj licențios sau acuzații fără dovezi. Alte adresări sau cu caracter obscen și orice alt gen de expresii vulgare dar și remarcile rasiste sau sexuale.

3. Nu este permisă folosirea numelor ofensatoare pentru diverse categorii sociale sau care conțin injurii, trivialități, cuvinte vulgare sau reclamă publicitară a altor site-uri. Nu-i insultați și nu-i jigniți pe ceilalți participanți la chat. Fiecare dintre noi vine aici să se simtă bine, nu să fie victima unor refulări!

Cum mă pot conecta pe chat?

4. Pentru a te conecta pe chat va trebui să accesați în Menu în partea de sus a paginii. Aici aveți secțiunea Chat, după ce ați dat click va apărea Intră pe Chat. Aici veți găsi chenarul de conectarea.

Regulament utilizare chat

  • Nu trimiteți sau folosiți imagini ofensatoare în chat. Fără abuzuri sau remarci rasiste.
  • Nu trimite mesaje private sau invitații la un chatter fără permisiunea sa.
  • Se blochează un chatter dacă se consideră că dăunează sau are intenții rele.
  • Interzis!!! NU POSTAȚI: Link-uri, reclame pe chat. Nu faceți spam sau flood.
  • Nu se face copy / paste, nu se redau conversații sau fragmente de conținut din ferestrele de privat.

5. Webcam-ul poate fi folosit doar dacă aveți minim „vârsta de 16 ani”.
** Rețineți următorul fapt: doar pentru că pe IRC corpul fizic nu este implicat asta nu înseamnă că: – nu puteți răni pe cineva în viața reală, sau sunteți scutiți de a folosi regulile bunului simt.
** Rețineți de asemenea: în spatele fiecărui nickname se ascunde o persoană și fiecare persoană are o viață particulară. “Purtați-vă excelent cu ceilalți.”

6. Este interzis folosirea amenințărilor la adresa operatorilor sau a userilor dar și utilizarea scripturilor care trimit mesaje, notice, invitații, scanarea porturilor sau DCC Send/Chat. În mod normal utilizarea scripturilor este permisă doar operatorilor. Vă rugăm respectați politica și acești termeni și condiții de utilizare site.

Regulament pentru Spam

7. Hartuirea pe canal nu este tolerată! Nu faceți reclamă altor Chat-uri, Site-uri sau altor Link-uri cu excepția celor cu profile ChatRomania.Ro, Socializam.com, DesireNet.Ro sau de YouTube. Nu faceți abuz de smile-uri (abuzul de smile-uri este considerat flood). Dacă vă hartuiește cineva pe privat, ignorați-l. Dacă autorul va continua hartuirea pe canal, acesta va fi tratat ca atare.

8. Operatorii chat-ului sunt aici pentru a monitoriza activitatea pe canal și a asigura confortul utilizatorilor. Ei dispun de posibilitatea de a da Kick sau Ban și se folosesc de această posibilitate doar atunci când este cazul. Nu se obligă o persoană pentru a avea o discuție pe privat sau pe public dacă aceasta nu este de acord. Operatorii nu pot administra și nu vor răspunde activităților din privat.

Acțiunea Operatorilor

9. Rolul Operatorilor nu este să vă dea afară sau să vă interzică accesul pe chat (camera de chat) fără motiv. Ei sunt simpli moderatori ai chat-ului unde sunt desemnați pentru monitorizarea activităților de pe chat și au grija ca regulamentul să nu fie încălcat. Spam-ul chiar și în privat duce la interzicerea permanenta pe chat atât cât și pentru injurii / jigniri asupra unui utilizator / operator! Puteți sesiza operatorii cu privire la orice încălcare a diverselor reguli ale chat-ului trimițăndu-ne e-mail de pe pagina de Contact.

10. Nu este nimeni obligat să dea webcam împotriva voinței sale. Cei care cer și aprobă o fac pe propria răspundere. Nuditatea este strict interzisă la webcam. Dacă cineva vă refuză accesul la webcam nu insistați și vă rugăm nu-i jigniți. Operatorii / adminii nu răspund de webcam-urile private!

  • KICK = Acțiunea de avertisment sau a scoate un utilizator afară de pe canal.
  • BAN = Acțiunea de a interzice / bana accesul unui utilizator pe canal.
  • MUTE & GAG = Acțiunea de a nu permite în continuare conversația user-ului pe main.
Bine de știut despre Regulament

Acest Regulament interzice folosirea injuriilor și orice alt gen de expresii vulgare adresate operatorilor, care poate duce pană la interzicerea pe perioadă nelimitată. Vă rugăm nu insistați pentru a primi acces pe CHAT. Acest drept se obține (depinde vechime și de comportamentul fiecăruia), NU se da la cerere!!

De reținut! Administratorii își rezervă dreptul de a modifica, fără a anunța în prealabil, detaliile acestui regulament. Sugerăm vizitarea periodică a acestuia pentru a fi la curent cu modificările făcute. Ultima actualizare: 24 februarie, 2020