Povestea mea de iubire

Povestea mea de iubire

Povestea mea de iubire, este o poveste de dragoste adevărată! O iubire născută pe o pagina de Internet. De multe ori m-am gândit, cum ar fi? Cum ar fi să fiu eu în locul lor! Să am pe cineva care să mă protejeze. Cineva să mă iubească, să simtă că eu sunt totul pentru el. Așa cum întâlneam în prea iubitele mele cărți.

Adevărate povesti de dragoste. Izvor nesecat de inspirație de-a lungul veacurilor pentru milioane și milioane de cărți, dragostea. M-a atins și pe mine. Lăcrimam la impresionantele povesti de dragoste dar nu credeam că vreodată eu, mai ales la o vârstă atât de fragedă voi simți la fel. Adevărata iubire merită din plin așteptată, ea va veni la tine atunci când îți este destinat.

După relații eșuate, în care încercam să mă agăț de o mică iluzie. O mică speranță că am găsit în final pe cineva cu care să-mi petrec adolescența… cu un gust amar descopeream că nu era EL cel pe care îl căutam. O furtună era și sufletul meu atunci când l-am cunoscut pe cel care deține inima mea și azi. Oscilam între două relații fără sens, în care la un moment, îmi pusesem speranțe, care însă s-au dovedit a fi zadarnice.

Băieții respectivi nu erau pentru mine. De ultimul am crezut că m-am îndrăgostit. Am suferit, și poate și acum îl privesc cu o nostalgie, dar nu pentru că l-as iubi. Nu, cu siguranță nu, ci o nostalgie la gândurile pe care le nutream atunci. Visele pe care mi le făcusem în legătură cu o persoană care două săptămâni mai târziu avea să mă părăsească fără nici o remușcare. Dragostea adevărată, merită așteptată.

Povestea mea de iubire

Povestea mea de dragoste! Marius e diferit de toți băieții pe care i-am întâlnit. Deși nu am avut relații sexuale, mi-a demonstrat cât poate fi de tandru, grijuliu. Relația cu Marius spre deosebire de celelalte relații, a dat naștere în mine unor sentimente noi, pure. Prea frumoase pentru o lume atât de rea.

Dimineți în sir mă trezesc cu gândul la el și la relația noastră. Zâmbesc, sunt fericită. Am parte de ceva unic. Poate nimeni nu poate ști cu adevarat cât ne iubim. Persoanele ce mă înconjoară au înțeles totuși că de data aceasta “e altceva, e ceva nou pentru amândoi”.

Povestea mea de iubire
Povestea mea de iubire

Așa a început și încă continua povestea mea de iubire! Această relație a început pe un site de dating online. O iubire de neuitat! O dragoste adevărată care a început cu fluturi în stomac și tremurat de picioare! Chiar dacă am zis DA, vreau să fim împreună, încă de la primele întâlniri, nu îmi pare rău. Am început această relație neîncrezători, dar am continuat să ne iubim ca doi nebuni. Relația noastră a evoluat și continua, fără surprize, și ne iubim ca la început. Totul a început pe o pagină de internet și continuă în realitate!

Nu cred ca are sens să povestesc despre certurile noastre din povestea mea de iubire … ele au trecut. Au rămas în urmă, și ce a fost mai important a biruit. Adică relația noastră. La cei 21 ani neîmpliniți ai mei, pot spune cu mâna pe inimă că trăiesc o minunată poveste de dragoste. Bazată pe prietenie, dragoste, iubire, sentiment profund, încredere, loialitate. O pereche de invidiat, care avem planuri mari. Aș vrea să rămân cu el o viată, și dacă Dumnezeu mi-l va lua … EL mereu va rămâne în inima mea ca prima … și singura mea iubire adevărată. O dragoste adevărată nu se va uita niciodată, indiferent care ar fi motivul despărțirii.

Dacă ți-a plăcut articolul despre „Povestea mea de iubire”, poți adaugă și tu povestea ta de dragoste.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.