Dating: serviciu de întâlniri online

Serviciile de întâlnire sau serviciu de întâlniri pe internet sunt cunoscute ca dating online. Dating-ul reprezintă un sistem de întâlnire online ce permite comunicarea. Acesta permite indivizilor, cuplurilor sau grupurilor de oameni să comunice între ei. Prin aceste site-uri pot să dezvolte o relație romantică de dragoste. Serviciile de socializare asigură stabilirea conexiunilor prin intermediul calculatoarelor personale. A internetului și chiar a telefoanelor mobile. Aceste servicii permit utilizatorilor să facă publice anumite date personale despre ei înșiși. Pot să caute alte persoane utilizând parametrii de genul: vârstă, sex, locație!

Majoritatea site-urilor de profil permit utilizatorilor să posteze poze și să caute pozele celorlalți. Site-urile de dating online, pot oferi servicii opționale, cum ar fi mesagerie instant, discuție online sau căsuța de mesaje. Unele site-uri de socializare permit înregistrarea gratuită a membrilor. Altele percep o taxa lunară de utilizare. Majoritatea site-urilor sunt generaliste, adunând membri din diferite medii sociale și culturale. În căutare de diferite tipuri de relații. Alte site-uri sunt specializate, bazându-se pe adunarea membrilor cu aceleași interese. Din aceleași locații sau cu aceleași cerințe privind tipul de relație dorită.

Profil dating online

Un număr mare de site-uri păstrează profilurile online chiar dacă utilizatorul nu și-a mai accesat contul de foarte mult timp. Site-uri cum ar fi; de matrimoniale, întâlniri ocazionale, etc. Ei generează astfel impresia că pe site-ul respectiv există mai multi membrii disponibili decât sunt în realitate. Totuși, altele au ca opțiuni de sortare alegerea utilizatorilor după ultima dată de accesare a serviciului.

În cazul site-urilor de dating online care au mesagerie instant sau chat, o modalitate de verificare este de a intra în dialog direct. Cu mai multi utilizatori care sunt declarați online în momentul respectiv. Dacă utilizatorul ce a inițiat dialogul nu primește nici un răspuns… atunci acesta își poate ridica un semn de întrebare privind veridicitatea pofilelor respective.

Dialog sau schimb de replici

Termenul chat desemnează un dialog sau schimb de replici prin text. Acestea sunt scrise și transmise instantaneu între două sau mai multe persoane. Acesta se face prin intermediul unui canal electronic de transmitere a informației. De obicei în IRC (Internet Relay Chat). Chat-ul poate fi realizat prin browser, aplicații mobile sau scripturi. Ori a unor programe dedicate ca… Yahoo, Messenger, Skype sau mIRC.

Probabil de multe ori căutăm un loc unde să găsim oameni care să ne înțeleagă, oameni care să ne aprecieze, oameni care să ne respecte. Dacă acesta e locul pe care îl cauți cu siguranța ești în locul potrivit. Alătură-te pe chat-ul nostru, alături de prietenii tăi și de noi prieteni pe care ii poți descoperi aici. Tot aici te poți bucura de cel mai bun chat online cu webcam din România, pe care te poți bucura și de jocuri gratis.

Chat România

Pe acest site de dating online poți dialoga ușor și foarte simplu și cu ajutorul webcam-ului sau al microfonului. Pur și simplu putem să socializam pe diverse teme. Distracția primează! Pe chat-ul nostru poți socializa cu fete și băieți de oriunde te-ai afla. Aici iți poți face noi prieteni și poți avea convorbiri politicoase atât public cât și în privat! Chat România este un chat românesc cu webcam și microfon gratis. Un chat al tuturor românilor din întreaga lume! Alătură-te și distrează-te pe cea mai mare comunitate din România.

O trăsătură caracteristică a chat-urilor este utilizarea masivă a prescurtărilor. Pe care un chatter participant la chat le învață repede. Chat România face parte acum din rețeaua de chat de pe socializam.com.

Întâlnirile pe camerele de chat

Chiar dacă nu ești o persoană introvertită, întâlnirile pe chat iți pot da viața peste cap. În special în ziua în care știi că aceasta va avea loc. Sunt o mulțime de factori de stres care te pot pune la pământ. Fără a mai pune la socoteala speranțele, temerile și așa mai departe. Poți scăpa însă de toate acestea asigurându-te în același timp că vei avea parte de o experiență pozitivă. Locul potrivit unde poți avea întâlniri. Cum?

Iată câteva exemple concrete: Ai încredere în tine! Cel mai important lucru pe care îl poți face pentru a scăpa de stresul unei prime întâlniri este să accepți situația așa cum este ea. Să renunți la griji și să încerci să te concentrezi doar pe clipa prezentă. Fără prea mari așteptări, fără să iți faci speranțe sau iluzii înainte de a ști cu adevărat cum va merge totul. Vei căpăta astfel o încredere de sine sporită pentru că nu te vei mai prezenta la întâlnire cu teama de a nu greși.

Întâlnirile de pe site-urile online

Îmbracă-te adecvat! Pentru un plus de încredere de sine, alocă-ți suficient timp înainte de a ieși la întâlnire. Pregătește-te astfel încât atunci când te privești în oglindă înainte de a ieși din casă să o faci cu zâmbetul pe buze și nu cu stres. Pe lângă asta, asigură-te că ți-ai ales și ținută potrivită în funcție de locația întâlnirii.

Dacă întâlnirea este programată într-un loc public .. un bar, o cofetărie sau un cinema, o ținută casual poate fi perfectă, în principiu, o ținută lejeră. Lucrurile se schimbă însă în cazul în care ai fost invitată la o cina romantică la un restaurant peste medie. Nu uita însă, pentru a scapă complet de stres, ai nevoie și de haine în care să te simți bine. Ține cont de aceste lucruri înainte de a te îmbrăca.

Gândește-te din timp la subiecte de discuție. Momentele moarte în care nimeni nu știe ce să spună sunt de nedorit. Chiar dacă ești la o întâlnire reală sau prin dating online, pentru că iți conferă o stare ciudată și pun presiune pe amândoi. Le poți elimina însă foarte ușor! Alegând înainte câteva subiecte de discuție care să umple aceste goluri și care să păstreze conversația pe linia de plutire. Mult succes!

Tu ce părere ai despre întâlnirile de pe site-urile de dating online? Adaugă comentariul tău!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.