Copyright sau drepturi de autor

Retea de socializare


In lumea digitala se aplica aceleasi legi ale proprietatii intelectuale si drepturilor de autor copyright web site ca si pentru toate celelalte creatii originale.

Chat romania

Copyright - Retea de socializare
Astfel este actualizata si completata Conventia de la Berna si se introduc elementele societatii digitale. intr-o perioada de 6 ani (1996 – 2002).

Comunitate online

Chat Online Romania - Copyright.
Aceasta lege a fost modificata si completata de mai multe ori. Astfel, la 24 iulie 1946 a aparut o lege privind contractul de editare si dreptul autorului.

Copyright reprezinta ansamblul prerogativelor de care se bucura autorii cu referire la operele create; institutia dreptului de autor copyright este instrumentul de protectie a creatorilor si operelor lor. Operele literare si artistice sunt protejate de „Conventia de la Berna pentru protectia Operelor Literare si Artistice”, care dateaza din 1886, fiind revizuita in 1971. Copyright, preluarea a mai mult decat cele prevazute anterior se poate realiza doar in conditiile unui acord, financiar sau de alta natura, incheiat cu deainatorul drepturilor copyright. Membrii Clubului Roman de Presa vor analiza oportunitatea infiintarii unui organism independent care sa fie imputernicit de deainatorii de drepturi sa le gestioneze in numele si beneficiul lor. Membrii Consiliului de Onoare al Clubului Roman de Presa vor solicita interventia ORDA pentru a sancaiona activitatea acelor deainatori de pagini de internet care nu se vor conforma legislatiei in vigoare privind drepturile copyright intelectuale. Sursa: Copyright Socializam.