Conectează-te online pe camerele de chat și cunoaște persoane noi! Cauți un loc de relaxare unde să poți purta discuții civilizate, atât pe canal public cât și pe camera privată? Dacă da, atunci aici pe Chat România ai găsit locul potrivit. Aici e locul unde toate dorințele îți vor fi îndeplinite și poți socializa liniștit/ă. Ești singur/ă și dorești să iți găsești jumătatea? Vino și distrează-te online cu fete și băieți prin ajutorul serviciului nostru de chat gratuit.

Cu un nick, un click și un salut pe cameră, poți avea prieteni pe viață! Vrei să îți faci amici noi și să cunoști persoane sau doar să socializezi online? Aici ai acces gratuit la comunicare pe chat live, aici ai găsit locul perfect! Trebuie doar să încerci. Poți avea discuții cu fete și băieți pe camere, una dintre camere, sau pe canal privat cu cei care ai ceva în comun. Chat-ul online este un grup de discuție deschis pe internet, unde se pot face discuții în timp real între utilizatori”. De asemenea pe site-ul nostru îți poți creea propriul profil, înregistrându-te! Sau ne puteți vizita conturile sociale de Facebook, Instagram sau Twitter.

Pentru a nu întâmpina probleme cu moderatorii camerelor de socializare, este necesar să citiți și să respectați Regulamentul. Pentru o conectare mai rapidă și fără a întâmpina probleme de conectare, puteți folosi chat-ul de pe socializam.com. Webcam-ul și microfonul nu funcționează!

Intră online pe chat românesc

Întâmpinați probleme de conectare? Chenarul de chat sau playerul de radio nu este afișat? Pentru orice problemă întâmpinată, vă rugăm să ne contactați! Pentru o navigare ușoară și mai rapidă, vă recomandăm să folosiți browserul (descărcați și instalați) → Google Chrome. Încercați chat-ul de pe socializam.com

Chenarul de Chat este prea mic?
Puteți folosi butoanele din partea dreaptă pentru a-l redimensiona.

sau

Alege-ți un pseudonim, alătură-te discuțiilor, sau testează-ți cunoștințele generale jucând Trivia.

Intră și cunoaște persoane noi

Nu rata șansa de a-ți face noi prieteni de oriunde te-ai afla, fie că ești în România sau în altă țară din străinătate. Conectează-te acum și discută cu fete și băieți pe camerele de socializare online. Aici vei găsi persoane cu care vei putea socializa live. Conectarea pe noul site de socializare se poate face foarte simplu de pe telefoanele mobile, ipad sau tabletă. Intră online și alătură-te și tu sutelor de utilizatori ai acestei comunități de socializare.

Pe chat-ul nostru poți asculta cea mai bună muzică pe cel mai tare post de radio-uri live pe internet. Asculta live cele mai noi melodii cu cei mai buni DJ, doar la Radio Socializam. Radio-ul nostru este un post de radio, pentru ca tu să te poți bucura de cea mai bună muzică. Vrei să fii DJ la Radio Socializam? Echipa Socializam caută DJ cu experiență. Dacă vrei să faci parte din staff-ul nostru și vrei să fii Dj la RadioStar pe chat-ul Socializam, atunci, contactează-ne.

Comunica cu fete și băieți

Cu alte cuvinte, dacă ești singur/ă și dorești să iți cauți noi prieteni sau chiar jumătatea. Aici, pe acest site vei putea avea această ocazie. Ocazia de a socializa și avea întâlniri reale cu fete sau băieți! Indiferent că vrei să te distrezi și să iți alungi plictiseala, sau doar sa comunici. Pe ChatRomania ai găsit locul potrivit. Hai să povestim și să bârfim împreună. Conectează-te și distrează-te împreună cu noi, flirtează online și întâlnește fete și băieți din întreagă lume.

Pe această cale de socializare live, poți folosi gratuit serviciu nostru de chat! De asemenea poți juca jocuri online pe camerele de irc precum; jocul de Trivia, Scrabble, Spânzurătoarea sau Fazan. Chat-ul online de pe socializam este cel mai prietenos și primitor serviciu de comunicare din România! Aici, pe această comunitate online putem avea parte de întâlniri și relații. Un altfel de web online românesc, unde distracția și voia bună este la ea acasă.

Vrei să iți faci noi prieteni?

Alătură-te și garantat vei cunoaște persoane, cu care vei împărtăși gânduri, idei și poate veți lega o relație strânsă. Chat-ul este comunicarea în timp real între 2 sau mai multe persoane, care folosesc dispozitive electronice diverse… calculator, laptop, tableta, smart phone, etc.) prin imagini video, audio și / sau text”.

Pe chat-ul nostru găsești toate mediile de vârstă, de peste tot din lume, fie că ești în țară sau în afara țării. Chat-ul îți oferă o mare oportunitate de a găsi ce-ți dorești și să comunici live de oriunde te-ai afla în lume! Socializare, amiciții, întâlniri live pe camerele de irc și relații online cu fete sau băieți. Ai încredere în tine că poți începe adevărate povesti de dragoste, în fața monitorului. Orice poveste de dragoste trebuie să înceapă de undeva!

Povesti adevărate de dragoste ce vor putea deveni reale în lumea reală. Conectarea pe un altfel de site se poate face și prin aplicații pentru mobile. Sau prin mIRC (script), folosind serverul. /server irc.roircop.info, port 6697 (SSL) sau 6667 (NON-SSL). ChatRomania face parte din rețeaua de chat-uri de pe Socializam.

Un site de socializare diferit

Acest site este un site total diferit, un altfel de web decât oricare altul. Acest site a fost creat cu ideea de a oferi românilor din întreagă lume o comunicare cât mai ușoară. Unde comunicarea se poate face și prin webcam sau microfon. Pe această rețea socială foarte multă lume este dispusă să stea de vorbă cu tine.

Dacă dorești să îți faci noi amici, aici vei găsi sute de români cu care poți petrece timpul discutând și disponibili pentru a discuta despre foarte multe lucruri. Comunicând pe camerele de irc online pe public sau pe camera privată. Intră acum pe noul chat gratis, îmbunătățit și sigur, unde camera privată și webcam-ul privat nu este verificat de către nimeni. Intră acum pe ChatRomania, unde te așteaptă sute de utilizatori pe care ții poți transforma în prietenii tăi.